Druhý den otevřených dveří

Moc děkujeme za váš velký zájem o dění v centru a o kurzy které nabízíme. Největší zájem projevili kluci o parkour a ženy o jógu. Máme velkou radost, že se máte chuť vzdělávat a že můžeme otevřít i všechny jazykové kurzy, protože podmínka minimálního počtu čtyř osob na jednu aktivitu byla naplněna.

A protože váš zájem nás těší, tak již teď mohu avizovat nové kurzy a to: kurz keramiky pro děti ale i dospělé, arteterapie – terapie malbou, portrétování, malba, kresba a pozor i kurz španělštiny!

Podrobnosti již příští týden v záložce Volnočasové centrum – Kurzy.

Těší nás vás těšit!

2 komentáře u „Druhý den otevřených dveří“

  1. Čtyři lidi v jazykovém kurzu ve dvoutisícovém městě. Óóóóó jak úchvatný úspěch. A to šlo asi „jen“ o angličtinu nebo němčinu. Na kurzech španělštiny ve Hrobech jistě nebude volné místo. Ještě by to chtělo kurzy tradiční čínštiny, bulharštiny a jazyka farsí. To se v podhůří Krušných hor bude hodit.

    Odpovědět
    • Ano pokud by byl zájem a lektor, proč ne? Víte pane Martine, člověk nemusí nutně dělat jen to co je nutné, může dělat věci i pro „pouhé“ potěšení, no a někteří si pro radost budou chodit např. na španělštinu. Můj děda vyučoval mimo jiné i esperanto a lidi k němu také chodili, jen tak, prostě je to bavilo. Zkuste to taky, třeba nebudete mít potřebu „kousat“.

      Odpovědět

Napsat komentář